Timmerman is leverancier van WIEJELO Equipment - gespecialiseerd in het ontwerpen en installeren van automatische smeersystemen

Geplaatst op: 19-03-2021

Agrarisch materieel wordt vaak ingezet in seizoenen. In het seizoen draait het materieel bijna dag en nacht waardoor er weinig tijd is om de machines door te smeren. Hierdoor krijgt het materieel veel te verduren. Soms zitten smeernippels op moeilijk bereikbare plaatsen en is het minder prettig om deze door te smeren. Of de machines zijn zeer sterk vervuild.

Timmerman is leverancier van WIEJELO Equipment. WIEJELO is gespecialiseerd in het ontwerpen en installeren van automatische smeersystemen, gericht op de agrarische sector, bosbouw en grondverzet. Het productprogramma van WIEJELO varieert  van enkel het eenvoudig bij elkaar brengen van moeilijk bereikbare smeerpunten tot aan volautomatische systemen. De smeersystemen kunnen toegepast worden op tractoren, shovels, kranen, kippers, voorladers of op de geveerde vooras van uw trekker. Ook is het mogelijk om uw machine van een automatisch brandblussysteem van WIEJELO te voorzien. Ideaal voor machines die in stoffige omstandigheden werken. Hier enkele voorbeelden van toepassingen van WIEJELO. 

Wilt u meer informatie over een smeersysteem,  brandblussysteem informeer bij onze verkopers.

Wiejelo_2.jpg