Precisielandbouw

Precisielandbouw is meer dan recht rijden
De technische ontwikkelingen van vandaag de dag fascineren ons door de winst die daarmee behaald kan worden.

Precisielandbouw biedt de mogelijkheid de volledige gewasproductiecyclus te beheren en zorgt er voor dat elke plant op het  juiste moment kan beschikken over de juiste hoeveelheid water, licht en voeding.  

Besparing
Voor mens en milieu wilt u de meest efficiënte en verantwoorde wijze van werken in uw bedrijf. Een manier die ook nog eens de hoogste opbrengst genereert. Precisielandbouw geeft u volop besparingen in zaad, kunstmest en tijd. Minder overlap in het veldwerk met geautomatiseerde besturing op de machine geeft dubbel winst. Met de toepassing van bijvoorbeeld een GPS-systeem wordt het veldwerk vereenvoudigd voor de bestuurder.

Onze specialisten staan van begin tot eind voor u klaar. Dit begint met het geven van een advies bij het maken van de goede productkeuze tot montage, inbedrijfstelling en service.

GPS Systemen

Voor efficiënt ingerichte bedrijfsvoering is GPS-systematiek niet meer weg te denken. Ervaring met deze geavanceerde apparatuur toont pure winst door te werken met exacte plaatsbepaling en nauwkeurigheid.

Meer informatie

Sensoren

De sensoren van AgXtend zijn gebaseerd op diverse meettechnieken. Voor standaardoplossingen of toepassingen op maat bieden we een scala aan mogelijkheden in sensortechnologie.

Meer informatie